Posted on

Vedno več nas je takih, ki radi preživljamo počitnice ter prosti čas nekje v naravi. Ali so to gore, morje ali velika mesta z raznimi znamenitostmi. Vemo, da se tehnologija spreminja in vedno bolj napreduje. Prav tako je v videih. Vedno več nas hodi okoli in radi snemamo naše dogodivščine ter razne poti, kjer se potepamo. Ampak, če hočeš danes imeti res kvaliteten video in prav tako slike, moraš imet vrhunsko opremo. Danes najdemo že nekaj takega, saj nam GoPro to že ponuja. Z GoPro kamero lahko delamo povsod, kjer se gibamo vrhunske videoposnetke, prav tako tudi slike. Za kamero lahko vse dodatke, ki vam pridejo zelo prav na vsakem potovanju poiščete v trgovini https://gosport.si/.

gosport.si
Kaj vam trgovina ponuja?

Trgovina je založena s opremo za GoPro. Tukaj lahko dobite vse dodatke, ki jih vaša kamera potrebuje. Že sama kamera je odlična, posebej sedaj ta nova, ki je prišla na prodajna mesta. Če pogledate na spletno stran, vidite za vašo kamero vse dodatke, ki jih potrebujete.

GoPro, ki ga uporabljam

Včasih ni dovolj samo kamera. Če hočeš posnemat določene trenutke, moraš tudi dokupit določene dodatke. Kamero lahko namestite tudi v avtu in vam posname določeno zanimivo pot kjer se peljete. Ampak če nimate držala za avto, to ne bo mogoče. Zato vam v trgovini Gosport.si ponujajo tudi to možnost. Lahko izberete komplet dodatkov, kar vas pride ceneje, kot mogoče posamezno. Imate zanimive komplete s 21, 31 ali 60 dodatki, ki so primerni za vašo GoPro kamero. Tudi na kolesarje niso pozabili, tudi oni radi ujamejo včasih kakšne lepe trenutke na kolesu. Sedaj je to vse lažje, če kupite dodatek za kolo in kamero pričvrstite na nosilec za kolo.

Če imate že doma kamero (v GoSport trgovini vam je ne ponujajo), vam priporočam, da nabavite tudi dodatke za njo. Tudi sam sem nabavil pri njih komplet dodatkov. Ker sama kamera mi je res premalo za dolgoročno snemanje in da ujamem vse dogodivščine na potovanju in obisku gora. Komplet, ki ga ponujajo mi bo v veliko pomoč in komaj čakam, da ga probam, ko se podamo na kakšen izlet. Priporočam vam obisk njihove trgovine GoSport, če rabite pomoč so vam na voljo prijazni svetovalci, ki vam hitro odgovorijo in pomagajo.

Kaj se nahaja v paketu, ki sem ga dobil:

Pa da na kratko opišem kaj se vse v paketu dobi, da bom lahko lažje zabeležil naša potovanja in obiske gora. Jaz imam 21 delni paket in imam zaenkrat dovolj dodatkov. Da bom lahko brez težav hodil mogoče po kakšnih zahtevnih poteh, bo primeren pas za telo ali pa 260 vrtljivi pas za zapestje.

gosport.si
Pas za telo

Če bom se kdaj kje potapljal ali plaval, lahko snemam brez težav, saj paket vsebuje ne potopno držalo.

Selfije bom sedaj lahko brez težav delal sam ali s svojo družino, saj je v paketu selfie palica. Prav tako tripod stojalo za GoPro ali pa telefon.

Tudi v avtu, kot sem omenil bom lahko snemal zanimive vožnje, saj bom na vakumsko držalo lahko pritrdil kamero.

Poleg teh zanimivih in lahko rečem, kar nujnih stvari sem še dobil kar precej malih dodatkov, kot so vijaki, navoji.

gosport.si

Če imate doma že GoPro kamero, vam priporočam, da si nabavite dodatke za njo. V vsakem primeru vam pridejo prav, na vsakem pohodu, teku ali vožnji. Obiščite trgovino GoSport.si in si poiščite nekaj za sebe in svojo kamero.

Hvala trgovini za dodatke, ki mi bodo še kako prav prišli. Vi pa lahko pričakujete še boljše video posnetke iz naših izletov in potovanj. Zato nam le sledite, novi blogi prihajajo kmalu.

gosport.si
Pas za glavo

One Reply to “GOSPORT.SI-dodatki za GOPRO kamero”

Comments are closed.