Kdo sva/smo mi Potuj-z-nami? Smo 4 članska, oziroma ne 6 članska družina. Zato ker k naši družini tudi spadata 2 štirinožna prijatelja Ajša in Bučko. Nismo nič posebnega, navadna Slovenska družina. Radi obiskujemo gore, nismo najbolj ljubitelji morja. Gremo pa se skopamo, to je dovolj za nas. Mogoče je komu to smešno, ampak mi se bolje počutimo v gorah. Tam najdemo svoj mir, se sprostimo ter naužijemo čudovitih razgledov. Gore so naša strast že nekje od leta 2007, ko smo prvič obiskali Peco. Radi pa tudi si pogledamo kakšno večje mesto, ter vse znamenitosti ter čudovite cerkve. Kopamo se raje v jezerih in rekah.

KONTAKT: potujznami@gmail.com

Živimo povprečno življenje, obiskujemo kraje kolikor nam denar dopušča, saj v službo hodi samo ati. Ampak si znamo denar razdeliti, da si tudi kaj privoščimo. Obiskujemo kraje zaenkrat samo z avtom, pa smo tudi s tem zadovoljni in srečni. Z nami gresta vedno tudi kužka, nikoli ne ostaneta doma. Ko gremo na počitnice, ne spimo v hoteli in ne v apartmaji. Mi imamo že 11 let s sabo šotor. To je naš hotel, kjer uživamo in kuhamo samo na malem gorilniku. To je za nas življenje na počitnicah. Vedno iščemo nekje hribe, saj smo 10 let tudi kampirali v Trenti. Smo, kot vse družine, malo se včasih skregamo, te se par dni hudo gledamo, ampak spet postanemo nazaj isti. Ne, nismo umazani in packi, samo nas ne moti, če kateri dan ne gremo stuširani spat in da bi vsak dan rabili čisto brisačo. Če bi bili tako občutljivi, ne bi spali v šotori. Tudi vsak dan ne vidim mamo, da bi letala z metlo in coto, pa ne živimo v prahi in pajčevini. Raje se podamo na sprehod s kužkoma in uživamo v naravi.

S sestro Klavdijo sva že dalj časa brala različne bloge o potovanjih in izletih. Sklenila sva da bova tudi midva probala. Tako sva si ustvarila spletno stran, ki ste sedaj na njej. Tu boma,nekaj že sva objavljala bloge o naših izletih ter počitnicah. Zakaj ne bi tudi drugi prebrali, kaj doživljamo, mogoče se bo kdo podal po isti poti. Odločila sva se, da bova pisala oba, slike pa bodo večinoma od Klavdije, saj ima malo boljši fotoaparat. No je tudi že katera moja slika, ampak iz telefona, ki pa tudi ni tako slab. Bloge objavljama kar za nekaj let nazaj, saj smo že kar nekaj obiskali, sva pa si s Klavdijo vse pisala v beležko, sedaj pa na najino/našo stran.

In zakaj ime Potuj z nami. Ko sem ustvarjal stran, mi je to takoj nekako padlo v misli. Sem še spraševal mamo in Klavdijo, ampak nista se ničesar spomnile. Nič, sem rekel pa bo pač to ime ostalo. Čeprav ne potujemo po svetu, bolj po Sloveniji in okoliških državah, lahko vi tudi potujete z nami. Saj to je tudi potovanje, kje pa piše, da moraš po svetu.

Tudi midva sva že oba končala srednjo šolo, dalje nisva šla, to vema samo midva zakaj ne, pa ni važno zdaj to. Sva zaenkrat brez službe, tudi to bo enkrat. Ja, potepava se s starši, mogoče gre komu to v nos. Zakaj pa se ne bi smela, tudi na počitnice še vedno skupaj hodimo. Niti nimava svojega avta, pa tudi denarja ne. Skupaj pa nam še je vedno lepo in uživamo. Pač potovali še nismo z letalom, pa nas to ne boli preveč. Klavdija ima željo nekam odpotovat in letet, verjetno ji bo kdaj tudi uspelo. Nas pa to preveč ne boli, saj ko si nekje s svojim avtom več vidiš in doživiš. Podaš se kam ti paše in tudi ustaviš se kje, vidiš kakšno znamenitost.

No, kot vidite, nismo nič posebnega, kolikor lahko se podajamo na izlete, na počitnicah pa kar uživamo, letos smo se podali tudi v Slovaško ter Češko. Malo pa smo obiskali tudi Poljsko. Če imate malo časa si lahko tudi kaj preberete, kako so potekali naši dnevi. Spremljate lahko našo stran tudi na fb ter instagramu, stisnite follow, ker gor prihajajo lepe slikice iz naših potovanj in izletov. Prav tako nas najdete na YOUTUBU, kjer objavljamo posnetke, lahko se tudi na kanal naročite. Ko pa imate čas pa skočite na spletno stran in poglejte, če je kak nov blog. Uživajte še naprej z nami in se imejte radi.