Posted on

Zadnje bone, ki so nam še ostali smo se odločili, kot sem že omenila v prejšnjem blogu (ki ga najdete tukaj), da bomo koristili na slovenski obali. Seveda sedaj v tem jesenskem času ni tako vroče, vsaj bosta naša dva kosmatinčka lažje vse prenesla. Seveda najbolj ugodno varianto, ter, da imamo res vse vključeno v bonih, razen turistične takse, so nam ponudili apartmaji Čič v Portorožu. Tudi zelo prijazni so bili, ko sem se z njimi pogovarjala prek e-maila ter smo lepo vse uredili. Že v naprej smo morali plačati turistično takso, ki je 2,50 EUR na dan/osebo. Ta denar je bila tudi, kot ena akontacija, ki na koncu velja kot turistična taksa in je ne rabimo še enkrat plačevati.

apartmaji čič

So nam tudi javili, da, če bi prišlo do odpovedi en teden pred samim prihodom, kot smo določili datum nam akontacijo vrnejo, kasneje pa ne več. Zdelo se nam je zelo prijazno vse skupaj, zato pa smo se tudi za njih odločili. Ko pridete k njim morate edino plačat tudi 50 EUR kavcije, kar pa dobite nazaj, če je vse v redu s apartmajem, ko odhajate.

Kje se nahajajo?

Apartmaji Čič se, kot sem že omenila nahaja v samem Portorožu. Res je, da je znan Portorož, kot drago mesto na Slovenski obali in najbolj turistično. Sam apartma Čič ni težko najti, v Google navigacijo samo napišete Semova ulica 1, Portorož in pridete na sam cilj. Lastnik in njegova hčerka apartmaja, sta nas prijetno pričakala ter zaželela dobrodošlico. Vasja, kot se nam je lastnik predstavil, nam je lepo razkazal sam apartma. Nad samim apartmajem smo bili prav prijetno pozitivno presenečeni. Mi nismo izbirčni, res no ne bi radi za ta denar prišli v umazano ali mogoče v kakšno podrtijo. Ampak ta apartma je res vreden tega denarja. Poleg vsega imate poleg apartmaja parkirni prostor, teraso.

Portorož
Nostranjost:

V samem apartmaju vam nudijo tudi brisače, posteljnino, imate tudi televizijo ter internet. Kar pa je v poletnih mesecih zelo priporočljivo, imate tudi samo klimo. Ko vstopite je en predprostor, kjer je televizija in miza ter kavč. V apartmaju sta bili dve sobi v njej pa zakonski postelji ter omare. Kuhinja je zelo prijetna mala, kjer imate vse kar potrebujete za samo kuhanje in pečenje. Za vse tiste, ki ne umivate radi posode na roke imate tudi pomivalni stroj.

apartmaji čič

Kopalnica in stranišče sta skupaj in tudi zelo lepo opremljena s tuš kabino. Celoten apartma je zelo prijeten, čist in se počutiš, kot doma. Mi smo bili v takem času, da nas ni zeblo in nam ni bilo vroče.

apartmaji čič
Okolica:

Ker se nahajate v samem mestu Portorož imate vse na enem mestu. Sploh ne rabite skrbeti, da boste zapravili za bencin, če nimate namena malo raziskovati okoli. Plažo imate samo 300 metrov od samega apartma Čič. Lahko greste do same centralne plaže, ki imate nekje 700 metrov. Tudi v samo središče se lahko odpravite peš, saj ste zelo blizu. Samo nekaj korakov pa ste že v trgovini Mercator, kjer dobite najbolj nujne stvari. Če pa rabite kaj več pa se odpeljite izven Lucije v Lidl, Tuš ali Eurospin.

Če rabite banko, pošto, zdravstveni dom, lekarno ali bankomat, vse lahko dosežete z malo hoje. Če vam ni hoja tuja, kar pa je tudi zdrava se lahko sprehodite vse do Pirana lepo peš. In si ogledate naš prelep Piran, ki je tudi vreden samega obiska. Če še niste vedeli, da lahko greste peš tudi do samega Strunjana. Pot je speljana čez znameniti tunel. Poti in vsega imate dovolj, če tukaj preživljate dopust.

Mi smo v apartmaji Čič preživeli 4 čudovite noči. S samim apartmajem smo bili zelo zadovoljni, prav tako s samo lokacijo apartmaja. Imaš vse na dosegu, tako, da ti res nič ne manjka. Če še imate kaj neporaščenih bonov, vam priporočam, da se odločite za apartma Čič. So prijazni do samih strank, prav tako so dobrodošli naši hišni ljubljenčki. Tudi njih upoštevajo v bonih. Poiščite jih na spletni strani ali na fb strani. Odgovorijo vam takoj. Mogoče si rezervirate že termin za naslednjo sezono pri njih in preživite nekaj dni v samem Portorožu. Mi smo te dni uživali in ni nam žal, da smo obiskali sam Portorož.

Za dobrodošlico pa čaj in Rafaelo kroglice

One Reply to “APARTMAJI ČIČ”

Comments are closed.