Posted on

Zaradi epidemije Korona virusa nam je država podarila bone, ki ga lahko uporabimo za plačilo namestitev v Sloveniji. Sami nismo nič prej gledali, dokler nismo bili prepričani, da pa boni so. Ko smo videli, da pa boni so pa nismo ravno dolgo razmišljali o sami lokaciji. Hitro smo se odločili za Bovec, saj smo vedeli, da je tukaj čudovito. Po internetu smo raziskali kampe v tistem koncu in se na zadnje odločili za Kamp Polovnik. Pri njih smo tudi vprašali, če sprejemajo te bone in odgovor je bil pozitiven. Hitro smo tudi rezervirali naš termin in tako potem samo čakali na ta dan, ko bomo odšli v te kraje in v Kamp Polovnik.

kamp polovnik
Cenik

Kamp Polovnik je res poceni. V najvišji sezoni je cena za odraslega 10,50 EUR. cena za otroke pa znaša 7,50 EUR. sprejemajo tudi hišne ljubljenčke, je pa za njih potrebno plačati 1 EUR, kar tudi ni zdaj nek visoki znesek. Morate pa plačati tudi šotor, kjer znesek znaša 2 EUR.

Imajo pa tudi vse cene napisane na svoji spletni strani: http://www.kamp-polovnik.com/ponudba/. Tukaj si lahko tudi pogledate katere druge podatke, ki vas morebiti zanimajo. Kontaktirate jih lahko tudi na Facebooku, saj imajo svojo stran tudi tam.

Recepcija in vodja kampa g. Rok Wojčicki
Zakaj se odločiti za Kamp Polovnik oziroma kaj vam kamp nudi?

Vsi, ki imate radi naravo in ste tudi radi nekje v središču gora, je ta kamp primeren za vas. Prav tako se kamp nahaja na odlični lokaciji. Le nekaj minut hoda je oddaljen od samega centra Bovca. Prav tako imate pa čisto blizu tudi trgovino z živili.

Je pa tudi Kamp Polovnik res velik, tako da svoj prostor zagotovo najdete. Najboljše je pa svojo parcelo v visoki sezoni tudi rezervirati, da ne boste razočarani, ko pridete v kamp in ne boste imeli svojega prostora. Kot sem pa omenila je kamp velik in je veliko parcel. Tako lahko najdete parcelo na soncu ali pa v senci.

kamp polovnik

Imajo pa tudi čiste sanitarije in pa kopalnico. Z doplačilom lahko uporabljate tudi pralni in sušilni stroj, prav tako pa hladilnik.

Zraven kampa je tudi picerija, kjer lahko poskusite kakšno okusno pico ali kakšno drugo okusno jed. Ponujajo tudi ribje jedi, jedi iz žara in še marsikaj drugega. Lačni v kampu ne boste. Gostilna se imenuje Gostilna pod Lipco.

Okolica:

V okolici se najde veliko dejavnosti in tako vam ne bo nikoli dolgčas. Tako lahko greste kolesarit ali pa se greste kopat v reko Sočo. Prav tako pa lahko greste na rafting na reki Soči. Veliko je tudi pohodniških poti, ki vam jih ne bo zmanjkalo. In ne samo to, okolica vam še na primer ponuja veliko slapov, korit in drugih znamenitosti, ki se jih zagotovo izplača obiskati:

V teh krajih vam zagotavljam, da vam ne bo dolgčas.

kamp polovnik

Kamp Polovnik je res super in nam ni žal, da smo tukaj preživeli 7 dni. Če še sami ne veste, kje bi pa vi preživeli letošnji dopust, je ta kamp prava izbira. Tudi osebje kampa je zelo prijazno in jih lahko brez problema kaj vprašate. Vodja kampa je g. Rok Wojčicki in pa na recepciji dela g. Niki Germovšek. Kot lahko vidite, je v okolici kar nekaj zanimivih stvari, ki si jih lahko ogledate. Lahko preprosto ostanete tudi samo v dolini in vam vseeno ne bo dolgčas. Meni osebno se zdi zanimiv kakšen rafting, čeprav še sama nisem šla. Mogoče pa kdaj. Ljubiteljem pohodništva pa tudi ne bo dolgčas, saj so Julijske Alpe res čudovite in ponujajo veliko planinskih poti. Le pojdite v Bovec in v Kamp Polovnik in tukaj preživite en lep dopust.

One Reply to “KAMP POLOVNIK V BOVCU”

Comments are closed.